Repatriere decedați

Repatriere decedați

Oferim servicii de repatrieri decedați, punându-vă la dispoziție transport funerar internațional.

Firma noastră dispune de 2 autospeciale care întrunesc toate condițiile din punct de vedere legal și igienic pentru ca transportul să se efectueze conform normelor legale.

După ce repatrierea va fi finalizată ne vom ocupa de restul detaliilor. Vom stabili împreună în ce termeni se va desfășura totul și veți avea o gamă variata de sicrie pentru care puteți opta în funcție de bugetul disponibil.

Vă vom pune la dispoziție toate informațiile legate de repatriere, toate documentele necesare pentru ca decedatul să ajungă acasă la familie.

 

Repatrierea decedaților pe cale terestră presupune următoarele:

Ridicarea persoanei decedate de la domiciliu, azil, morgă sau spital și depunerea acesteia într-un sicriu special ce se folosește doar pentru transportul funerar internațional.

Firma noastră se va ocupa și de toate interacțiunile cu autoritățile abilitate în vederea obținerii tuturor documentelor, avizelor și certificatelor necesare pentru repatriere conform normelor legale.

În cazul transportului rutier, nu se solicită obligatoriu îmbălsămarea, însă aceasta procedură se poate realiza, dacă familia o solicită. Vehiculele folosite pentru repatriere decedați sunt autospeciale frigorifice, dotate cu sisteme speciale de control al temperaturii care au posibilitatea de a conserva trupul.

De reținut că transportul funerar terestru se realizează de la adresă la adresă, ceea ce considerăm că este un aspect important. Deoarece trupul neînsuflețit va fi adus din localitatea din țara în care s-a produs decesul direct la adresa din România, aceasta variantă este și cea mai des aleasă de familii.

Servicii funerare Carei, Satu Mare

Orar

  • Luni - Duminică
    00:00 - 24:00

Contact

  • Strada Cimitirului 57, Carei 445100

  • 0742.054.610 - GELÉN TAMÁS
    0741.129.171 - GELÉN GYULA

  • contact@gelenfunerar.ro